Despre mine

Fotografia mea
Chişinău, Moldova
Tînără, energică, plină de viaţă.

vineri, 14 ianuarie 2011

Sărbătorile de iarnă


Se aud zînguitul clopoţeiilor, glasuri subţiate ale colindătorilor.Pe uliţele satului se vede numai troienele ierni şi fumul caselor.E linişte, fulguieşte frumos, în sală e linişte se aude numai din cînd în cînd o răsuflare adîncă, la un moment dat se aude cîrţuitul uşei, zeci de capuri îşî întorc privirele spre uşă, a intrat un domn înalt, cu fruntea încruntată, priviri pătrunzătoare,  şi după o pauză se aude un glas tremurător dar totodată încrezut în sine.
_Bună ziua domnilor şi doamnelor, vă felicit cu frumoasele sărbători de iarnă, afară e un anotimp atit d frumos şi fulguieşte drăguţ, este de o plăcere să stai să priveşti gingaşa şi frumoasa regină numită "Iarnă".Se simte atmosfera sărbătorilor de iarnă, este prima noastră adunare în acest an, noi speranţe,  visuri, perspective şi dorinţe mari spre noi realizări.Ne-am adunat la această şedinţă cu temericul:"Sărbătorile de iarnă în educaţiei", este o tema foarte interesantă şi aş dori să discutăm pe aceasta tema, avantaje şi dezavantaje , ce este bine  şi ce nu,vă plac sărbătorile de iarnă sau nu, argumentaţi răspunsul.
 Aruncînd o privire în sală, vezi diferite feţe, mimici şi priviri, unii au un aspect obositor adica plini de somnolenţă, alţii plini de viaţă şi energici, gata de a face orice activitate, jucăuşi iar unii privesc întrebător.
După multe timp de  discuţii , acelaş domn înalt şi cu fruntea încruntată se ridică, mulţumit de ceia ce a fost.
_Vă mulţumesc de timpul acordat şi de onorata voastră prezenţă, mia facut placere să discut cu dumneavoastră, vom analiza cele discutate astăzi la următoarea şedinţă. Vă urez o seară placută mai departe.Şedinţa a luat sfîrşit, sunteţi liberi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu